LELLI LEMMIKKIÄ

Kirmaa karvaturrin kanssa kentillä, heitä keppiä hiekalla ja herkuttele haukun kanssa ravintolassa. Rentouta Rekku, ratsu ja ratsastaja. Reitti lähtee Huittisista ja kulkee Harjavallan, Porin, Merikarvian ja Pomarkun kautta Jämijärvelle.

Reitti lähtee Huittisista ja kulkee Harjavallan, Porin, Merikarvian ja Pomarkun kautta Jämijärvelle.

Jämijärvi ottaa koiraharrastajat avosylin vastaan. Varaa kivituhkapintainen kenttä koulutusta varten tai poikkea Markunlahden koirapuistoon. Nelijalkainen ystävä kirmaa innoissaan nurmella ja pulahtaa päätteeksi uimaan.

Koiran veri vetää metsälle. Lähde lemmikkisi kanssa luontoon tai kouluta koiraasi fasaaneilla ja viestikyyhkyillä Pomarkun Kynäsjoen maisemissa. Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat kutsuu mukaan harrastamaan. Viiletä agility-radalla tai paneudu tottelevaisuuskoulutukseen.

Lämmin hiekka ja meren tyrskyt kutsuvat Porin Yyterissä myös koiria. Lähes puolen kilometrin pituinen rantakaistale Mäntyluodon ja Karhuluodon väliseltä rannalta on varattu koirien ulkoilutukseen. Päästä Rekku irti ja syöksy koko perheen voimalla aaltoihin! Uintiretken jälkeen maittaa purtava. Vie karvakaveri kanssasi Cafe-konditoria Fossetteen, Panimoravintola Beer Huntersiin tai Tassucatiin.

Haistele ulkomeren tuulia yhdessä karvakuonon kanssa Merikarvialla. Metsästäkää, kalastakaa tai uikaa ja tutkiskelkaa mielenkiintoista rantamaastoa ja yöpykää Viikilän huvilalla tai Niittyniemen lomamökkialueella.

Kaipaako eläinystäväsi hierontaa tai venyttelyä? Tuorin ratsutilalla Huittisissa hellit hevostasi tai kuntoutat koiraasi eläinfysioterapeutin avulla. Lemmikin ollessa hoidettavana hyppää itse ratsun selkään!