Voimaantulopäivä – 4. syyskuuta 2021

Nämä ehdot säätelevät pääsyäsi kaikkeen sisältöön, tuotteisiin ja palveluihin, jotka ovat saatavilla Koe Satakunnan (“me”, “me” tai “meidän”) ylläpitämällä https://www.koesatakunta.fi -sivustolla (“Palvelu”). ).

Pääsy palveluihimme edellyttää, että hyväksyt ilman muutoksia kaikki tässä olevat ehdot ja kaikki muut julkaistut käyttösäännöt ja -käytännöt, jotka voimme ajoittain julkaista.

Lue Sopimus huolellisesti, ennen kuin käytät tai käytät Palveluitamme. Käyttämällä tai käyttämällä mitä tahansa Palveluiden osaa sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Jos et hyväksy mitään Sopimuksen ehtojen osaa, et saa käyttää tai käyttää Palveluitamme.

Immateriaalioikeudet

Sopimus ei siirrä meiltä sinulle mitään meidän tai kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia, ja kaikki oikeudet, omistusoikeus ja intressit tällaiseen omaisuuteen ja sellaiseen omaisuuteen säilyvät (osapuolten välillä) yksinomaan Koe Satakunnalla ja sen lisenssinantajilla.

Kolmannen osapuolen palvelut

Käyttäessäsi Palveluja voit käyttää kolmannen osapuolen palveluita, tuotteita, ohjelmistoja, upotuksia tai kolmannen osapuolen kehittämiä sovelluksia (”Kolmannen osapuolen palvelut”).

Jos käytät kolmannen osapuolen palveluita, ymmärrät, että:

  • Kaikki kolmannen osapuolen palvelun käyttö on omalla vastuullasi, emmekä ole vastuussa tai vastuussa kenellekään kolmansien osapuolten verkkosivustoista tai palveluista.
  • Hyväksyt ja hyväksyt, että emme ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat aiheutuneet tai joiden oletetaan aiheutuneen tällaisen sisällön, tavaroiden tai palvelujen käytöstä tai jotka ovat saatavana tällaisilla verkkosivustoilla tai palveluissa.

Tilit

Jos palveluidemme jonkin osan käyttö edellyttää tiliä, suostut toimittamaan meille täydelliset ja tarkat tiedot rekisteröityessäsi tilille.

Olet yksin vastuussa kaikesta tililläsi tapahtuvasta toiminnasta. Olet vastuussa tilitietojesi pitämisestä ajan tasalla ja salasanan suojaamisesta.

Olet vastuussa palvelusi käyttämiseen käyttämäsi tilin turvallisuuden ylläpitämisestä. Et saa jakaa tai käyttää väärin käyttöoikeustietojasi. Sinun on ilmoitettava meille välittömästi tilisi luvattomasta käytöstä tai kun olet tietoinen muista tietoturvaloukkauksista.

Päättyminen

Voimme lopettaa tai keskeyttää pääsysi kaikkiin tai osaan palveluistamme milloin tahansa, syystä tai ilman syytä, ilman ennakkoilmoitusta tai ilman ennakkoilmoitusta.

Jos haluat irtisanoa Sopimuksen tai Koe Satakunta -tilisi, voit yksinkertaisesti lopettaa Palvelujemme käytön.

Kaikki Sopimuksen määräykset, jotka luonteensa mukaan kestävät irtisanomisen, säilyvät voimassa myös irtisanomisen jälkeen, mukaan lukien rajoituksetta omistusmääräykset, takuuvapauslausekkeet, korvaus ja vastuurajoitukset.

Vastuuvapauslauseke

Palvelumme tarjotaan sellaisenaan. ja “SAATAVILLA” -periaatteella. Koe Satakunta ja sen toimittajat ja lisenssinantajat irtisanovat täten kaikki minkäänlaiset suorat tai epäsuorat takuut, mukaan lukien rajoituksetta takuut myyntikelpoisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen ja loukkaamattomuudesta. Koe Satakunta, sen toimittajat ja lisenssinantajat eivät takaa, että Palvelumme ovat virheettömiä tai että niihin pääsy on jatkuvaa tai keskeytymätöntä. Ymmärrät, että lataat tai muutoin hankit sisältöä tai palveluita Palveluistamme oman harkintasi mukaan ja riskilläsi.

Toimivalta ja sovellettava laki

Jollei sovellettavassa laissa toisin säädetä, Sopimukseen ja kaikkiin Palvelujemme käyttö- tai käyttöoikeuksiin sovelletaan.

Sopiva paikka kaikille sopimukseen liittyville tai siihen liittyville kiistoille ja palveluidemme käyttöoikeudelle on osavaltio ja liittovaltion tuomioistuimet.

Muutokset

Koe Satakunta pidättää oikeuden oman harkintamme mukaan muuttaa tai korvata näitä ehtoja milloin tahansa.

Jos teemme olennaisia ​​muutoksia, ilmoitamme siitä julkaisemalla verkkosivustollamme tai lähettämällä sinulle sähköpostin tai muun viestin ennen muutosten voimaantuloa. Ilmoituksessa määritetään kohtuullinen aika, jonka jälkeen uudet ehdot tulevat voimaan.

Jos olet eri mieltä muutoksistamme, sinun tulee lopettaa Palvelujemme käyttö määräajassa tai kun muutokset tulevat voimaan.

Palvelujemme jatkuvaan käyttöön sovelletaan uusia ehtoja.