Design
Esteetön matkailu
Kokous- ja juhlapaikat
Kulttuuri ja taide
Lähiruoka
Lapsille
Majoitus
Nähtävyydet
Ostokset
Ravintolat ja kahvilat
Aktiviteetit
Rentoutuminen
Alvar Aallon Jokisauna, Kahvila Nemo, Designmyymälä ja More Neo hoitopalvelut

Kansallisarkkitehtimme Alvar Aallon suunnittelema Jokisauna tarjoaa uniikin ja inspiroivan tilan kahvi- ja lounashetkille, kokouksille ja muille tilaisuuksille. Sauna- ja pesularakennuksena aiemmin toiminut Jokisauna sijaitsee idyllisessä Kauttuan ruukkimiljöössä vehreän Eurajoen äärellä ja toimii nykyään kokoustajien, juhlijoiden, hyvinvointi- ja arkkitehtuurimatkailijoiden sekä Design-shoppailijoiden palvelupaikkana. Inspiroidu Aaltojen selkeälinjaisesta muotokielestä ja uniikista ympäristöstä!

Kansallisarkkitehtimme Alvar Aallon suunnittelema Jokisauna on Suomen ainoa yleisön käytössä oleva Aallon suunnittelema sauna. Jokisaunalla voit nauttia makoisista löylyistä erityisessä ympäristössä. Käytössäsi ovat saunatilojen lisäksi kaksi pukutilaa, tilava ja laaja terassi Eurajoen kuohujen äärellä ja seurusteluun ainutlaatuiset oleskelutilat. Saunan lomassa voit vilvoitella pulahtamalla jokeen. Saunan jälkeen voit pistäytyä ostoksille alakerran vanhassa pesulassa sijaitsevaan Design-myymälään.

Voit myös nautiskella paljun lämmöstä, saunottajan avusta, saunahoidoista, yrttiretkistä jne. More Neon Anne hoitaa sinua ja seuruettasi erilaisin saunahoidoin, yrttikylvyin ja hieronnoin (www.moreneo.fi, anne@valtoset.net)

Jokisaunalla toimii Kahvila Nemo, joka tarjoaa lähiruokapainotteisia kahvittelu- ja ruokahetkiä (tarkista aukioloajat Jokisaunan Facebook -sivuilta)

Tervetuloa viihtymään Jokisaunalle! Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule käymään!

TERVETULOA!
Toivottelee, Sauna-akka Eija

Sepäntie 1, 27500 KAUTTUA
+358407153505
eija.helander@gmail.com