Ravintolat ja kahvilat
Kokous- ja juhlapaikat
Majoitus
Ostokset
Luontokohteet ja puutarhat
Kalastus
Aktiviteetit
Eläinmatkailu
Kahvio Onnenkoski

Keidas lähellä Poria: Kesällä kaunis, talvella tunnelmallinen, ympäri vuoden ystävällinen. Kahvio Onnenkoski Porin Lampissa 8-tien varrella palvelee joka päivä. Ympäröivä luonto on kaikkina vuodenaikoina kokemus. Jalopuut ovat peräisin vanhan vesisahan ajoilta ja ympäri vuoden sulana pysyvä koski on esim. koskikara -lintujen koti. l Mm. luontokuvaajat ja ulkoilijat saapuvat kerta toisensa jälkeen posket innostuksesta punoittaen kahvioon kertomaan kokemuksistaan ja nauttimaan Onnenkosken antimista.

Onnenkoskella on tarjolla joka arkipäivä keittolounaana lohikeitto ja lisäksi arkilounas, johon kuuluu lihaa / kalaa, lämmin kasvis / juures, runsas salaattipöytä, juomat, leivät, levitteet, jälkiruoka ja kahvi. Sunnuntaisin tarjoillaan monipuolinen sunnuntailounas klo 11-16. Kahvin kera tarjolla on tuoreita leivonnaisia kahviossa nautittavaksi tai mukaan otettaviksi. Munkkeja, pikkupullia, juustokakkuja, suolaisia ja makeita piirakoita, lohileipiä, saaristolaislimppuja ym. Kahviossa on monipuolinen lahjatavaravalikoima. Suosimme kotimaisia valmistajia ja käsityöläisiä.

Onnenkosken Pitopalvelu auttaa järjestämään onnistuneet juhlat, kokoukset, tyky-päivät ym. tilaisuudet Kahvio Onnenkoskella hyvän ruoan ja palvelun sekä viihtyisien 50 hengen tilojen puitteissa. Meiltä voitte tilata tarjoiltavat myös muualle. Myymme Onnenkosken oman savustamon kalaa: merilohta, kirjolohta, silakkaa ym. kalan saatavuudesta riippuen. Syksyisin saatavissa nahkiaisia.

Vuokraamme mökkejä Haapijärven rannalla. Myös sinne Kahvio Onnenkosken palvelut toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti aamiaisesta yöpalaan. Mökkikyselyt: www.lomatahdet.fi

Onnenkalliontie 1, 29720 Lamppi
+358 45 8990 779
info@onnenkoski.fi