Hellitä hetkeksi
Teemareitti Satakuntaan

Irrottaudu arkisesta aherruksesta shamaanirummun rytmissä. Kohtaa enkelisi ja käännä hevonen sormen koukistuksella. Herkuttele, hengitä ja puhdistu. Reitti alkaa Karviasta ja etenee Siikaisten, Porin, Ulvilan ja Euran kautta Raumalle.

Reitti alkaa Karviasta ja etenee Siikaisten, Porin, Ulvilan ja Euran kautta Raumalle.

Hevosterapiaa Satakunnassa (kuvat Juha Sinisalo)
Pohjois-Satakunnassa Karviassa voit oppia luonnollista hevostaitoa Hevostila Hippiinassa. Hevonen ei arvosta aikaansaannoksiasi, vaan pitää sinusta huokuvasta levollisuudesta. Karista siis yltäsi kiire ja unohda suorittaminen. Ammenna energiaa onnistumisen ilosta. Tutustu myös hevosvoimaterapiaan ja pakkaa Hippiinasta mukaasi kotiin viemisiksi tasapainoa ja mielenrauhaa.

Auringonnousu (kuva Antti Partanen)
Hiljenny ja löydä ilo ja rauha sisimmästäsi. Samje-retriittikeskuksessa Siikaisissa opit olemaan läsnä ja saat keinoja sisäisten voimavarojesi käyttöön. Vetäydy arkipäivän rutiineista ja kohtaa hiljaisuus sisälläsi meditoiden, joogaten ja luonnossa vaeltaen.

Pysähdy hetkeksi. SaunaYoga Porissa tarjoaa sinulle hiljaisen hetken hiljaisessa tilassa, saunassa. Saunajoogan lempeät liikkeet ja saunan mieto lämpö kuljettavat ajatukset irti arjesta. Saunajooga vähentää stressiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa unta. Hengitä, rentoudu, rauhoitu.

Saisiko olla Huminaterapiaa? Voimaannu mystisessä metsässä Ahmauksen kylässä Ulvilassa lämpöisten alpakoiden kanssa retkeillen. Viimeistele metsäterapia nokipannukahvilla ja yrttijuomalla shamaanirummun kumistessa.

Euran Hinnerjoella voit aistia palan Paratiisia ja kokea levollisuutta, rauhaa, rakkautta ja läsnäoloa. Rentoudu yksin tai ystävien kanssa Tzadkielin rakkaudentäyteisessä ja energiaa lisäävässä enkelimeditaatiossa. Anna reiki-hoidon tasapainottaa energiavirtasi ja palauttaa elinvoimasi. Turvaudu reiki-menetelmään, jos nukut huonosti, olet vaikeassa elämäntilanteessa tai tunnet itsesi levottomaksi ja turvattomaksi. Tzadkiel myös kouluttaa sinut hoitamaan itseäsi ja muita reikin avulla.

Puhdasta ruokaa Satakunnasta (kuva Juha Sinisalo)
Edistä terveyttäsi ja hyvinvointiasi rehellisellä kotimaisella ruualla. Ruokapuoti Lumo Raumalla houkuttelee sinut aitojen makujen ja puhtaiden ruokaraaka-aineiden äärelle. Jaa hyvä oloa työpaikallasi tilaamalla superravinteikas aamiainen Lumosta tai tarjoa ystävällesi juustopruuvi. Tee ateriasi lumoava elämys.