Eläinmatkailu
Aktiviteetit
Rentoutuminen
Lapsille
Woimahevonen

Woimahevonsen taitotalli tarjoaa erilaisia kohtaamisia hevosten kanssa. Tärkeimpänä arvonamme on hyväksyvä läsnäolo ja keskeneräisyyden sietäminen. Olet tuollaisena juuri sopiva! Positiivisen kautta opimme uutta ja harjoittelemalla taidot parantuvat. Palveluihimme kuuluu mm. sosiaalipedagoginen hevostoiminta ja hevosavusteinen mindfulness, sekä erilaiset kurssit ja kerhot. Woimahevosen taitotalli sijaitsee Söörmarkun Kellahdella, n. 15 km Porin keskustasta Vaasan suuntaan.

Meille voit tulla jarruttelemaan kiireistä arkea ja levähtämään hetkeksi hevosten kanssa länsäolon äärelle. Huokaistaan hetkeksi ja keskitytään omaan itseemme. Hevosavusteista mindfulnessia voivat kokeilla myös ne, jotka eivät ole aiemmin olleet tekemisissä hevosten kanssa.

Woimahevosen ydinajatuksena on lisätä läsnäolon taitoa ja hetkeen pysähtymistä. Hevoset ovat läsnäolon mestareita ja siksi niin luontevia tuota vaikeaa taitoa meille opettamaan. Luontoakin pysähdymme kuuntelemaan ja katselemaan, kokemaan kaikilla aisteilla. Mitä tahansa teemme, pyrimme aina löytämään onnistumisia, iloa ja rentoutta! Joskus voidaan heittäytyä hassuiksi ja touhuta reippaalla tekemisen meiningillä. Toisinaan taas pysähdytään pohtimaan asioita syvällisemmin.

Tervetuloa mukaamme iloiselle matkalle kurkistamaan, mitä kaikkia hevonen voi juuri sinulle opettaa!

Sinivuokontie, 29570 Söörmarkku
+358400231407
salla@woimahevonen.fi