Ravintolat ja kahvilat
Rentoutuminen
Kokous- ja juhlapaikat
Elba Cafe & Wine

Café Elba on Porin Kauppatorin kupeessa sijaitseva tunnelmallinen viinibistro ja kahvila, jossa asiakkaita hemmotellaan laadukkaiden viinien sekä luomulaatuisten kahvien lisäksi myös maistuvilla salaateilla, itsetehdyillä jälkiruoilla ja erilaisilla vaihtuvilla antipasteilla! Lounas tarjoillaan joka arkipäivä klo.11-15, jolloin valikoimasta löytyy raikkaiden salaattien lisäksi myös rajallinen määrä spudeja eli uuniperunakulhoja. Lounas sisältää luomukahvin sekä mahdollisuuden täydentää ateria itsetehdyllä jälkiruoalla edulliseen hintaan. Keskiviikkoisin sekä torstaisin Cafe Elbassa nautitaan AfterWork-tarjouksesta klo16-18.

Antipastivalikoimamme on alati vaihtuva makujen maailma! Koosta haluamasi lajitelma leikkeleistä, juustoista ja pinchoista tai valitse puolestasi valmiiksi koottu Elban antipastilautanen, jonka voi nauttia itsekseen tai yhdessä jaettuna. Lisäksi valikoimistamme löytyy lämpimät focacciat, pikkupizzat sekä salaatit, joita tarjoamme iltaan asti - ruokatarjoilu päättyy vasta tuntia ennen sulkemisaikaa. Voit myös poiketa herkuttelemaan rakkaudella valmistamillamme jälkiruoilla! Meille voit tulla nauttimaan niin suuressa kuin pienessäkin porukassa. Vaihtuva valikoimamme tarjoaa inspiroivia annoksia tuoreista raaka-aineista jokaiseen makuun. Huomioimme myös erityisruokavaliot niin ruoka- kuin juomapuolella.
Otamme pöytävarauksia vastaan yli kuuden hengen seurueilta. Lisäksi ennakkoilmoituksella dekantoimme mielellämme Teille niin ikään haluamanne viinin valmiiksi. Dekantoinnista hyötyvät viinimme voit käydä tarkistamassa nettisivuiltamme. Näiden viinien lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima laatuviinejä lasitarjoilussa. Meiltä on mahdollista varata tilat ja tarjoilu myös kokouksiin ja pieniin juhlatilaisuuksiin, kuten polttareihin, syntymäpäiviin ym. Järjestämme myös joka kuukausi eri teemalla Elban viini-iltoja, joihin voi ilmoittautua yksin tai yhdessä. Yksityiset viini-tastingit räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa - toiveiden ja kiinnostuksen mukaan!

Elba ottaa vaikutteensa eteläeurooppalaisesta kahvilakulttuurista panostaen ennen kaikkea laatuun ja sydämelliseen asiakaspalveluun. Kesäaikana voit nauttia antimistamme myös viihtyisällä terassillamme! Benvenuto!

Gallen-Kallelankatu 5, 28100 Pori
+358 400 908 300
cafe-elba@outlook.com